Elämäsi juhlat

Millaista olisi viettää elämäsi merkityksellisimmät juhlat vanhojen hirsien suojassa vanhassa navetassa, haistellen maalaismaista tunnelmaa Saimaan rannalla. Jos haluat kokea tällaiset juhlat - otathan yhteyttä! 

Häät

Tahdotko sanoa tahdon kauniissa maalaismiljöössä ja viettää samalla ehkä elämäsi merkityksellisimmät juhlat Saimaan rannalla?

Jos vastasit kyllä - on Villa Ketvele sinua varten.

Navetan ylisille mahtuu juhlimaan 100 juhlijaa, pöytiä on hieman yli kymmenen, irtotuoleja noin sadalle. Ylisiltä löytyy jääkaappi, pakastin, pieni keittiönurkkaus ja sähköt sisältäen voimavirtapistokkeen. Navetan alakerrasta löydät vanhasta karjakeittiöstä lisää kylmätilaa.

 Navetan suuresta ikkunasta avautuu maisema suoraan Saimaalle - voisiko parempaa kesäisessä Suomessa ollakaan?

Muut juhlat

Pohditko missä voisit järjestää elämäsi merkitykselliset juhlat -olivat kyseessä sitten Ylioppilas- tai Rippijuhlat tai kenties syntymäpäiväjuhlat tasavuosien tai ylipäätään elämän -kunniaksi? 

Oli miten oli, juhlia ei voi elämässä koskaan olla liikaa! Villa Ketvele palvelee sinua tilojen puolesta, jossa voit hyvillä mielin järjestää elämäsi merkityksellisiä juhlia ja kutsua paikalle juuri sinulle niitä tärkeimpiä.

Juhlien järjestämisestä

Villa Ketvelessä ei ole pitopalvelua, mutta pystyn kyllä suosittelemaan sinulle erilaisia pitopalveluita. Saat kuitenkin tilata juhliesi tarjoilut mistä vaan, mutta jo täällä toimineet pitopalvelut tietävät miten tiloissani toimia.

Tilojen kauniiksi laittaminen on juhlien järjestäjän vastuulla. Tiedäthän toki itse, millaista koristelua juhliisi kaipaat! Jos toivot juhliisi helppoa ratkaisua, teen yhteistyötä Somistevuokraamo Onnenpolun kanssa https://www.somistevuokraamoonnenpolku.fi - heidän kauttaan sinun on mahdollista saada juhliisi koristeet vaivattomasti. 

Tilaa saa muokata omien tarpeiden mukaisesti, kunhan kaikki on palautettu juhlien jälkeen alkuperäiseen muotoon. Kynttilöiden polttamisessa tulee huomioida, että vain turvalliset tuikut ja hyvin suojatut pöytäkynttilät ovat sallittuja - tämä vain turvallisuussyistä -  onhan lähes kaikki ympärilläsi jo vanhaa ja kuivaa hirttä.

Pienemmille seurueille pystyn myös vuokraamaan astioita, mutta talon tavan mukaan kaikki ovat hieman eri paria sieltä ja täältä. Navetan ylisille on myös rakennettu baaritiski, jonka taakse kätkeytyy pieni keittiö jääkaappeineen ja pakastimineen. Juhlissa hädän hetkellä sinua palvelevat uudet ulkohuussit, joita tontilla on yhteensä kolme. 

Kysy lisää ja tule katsomaan, ehkä haluat sanoa tahdon myös näille navetan ylisille!

Osa kuvista @laurakaskenpaaphoto & @suskiphotography 


Yhteistyössä - Somistevuokraamo Onnenpolku kanssa

Somistevuokraamo Onnenpolku on kahden ystävyksen, Iidan ja Biancan yritys, joka vuokraa juhlatiloihin erilaisia somisteita. Jos et siis halua ostaa kaikkea omiin juhliisi, on vuokraus ehdottomasti paras ratkaisu! Somistevuokraamo Onnenpolun kautta löydät niin hääkaaret, kynttilät, valot, maljakot kuin pöytäliinat sekä erilaisia tarjoiluastioita. Katso lisää https://www.somistevuokraamoonnenpolku.fi/ ja ota suoraan yhteyttä somisteonnenpolku@hotmail.com.