Saunomaan ja paljuilemaan Saimaalle?

Villa Ketveleestä löydät myös puulämmitteisen saunan Saimaan rannalta. Sauna ei ole suuruudella pilattu ja mukavasti lauteille mahtuu kerralla maksimissaan noin neljä ihmistä. Toisaalta, upealla terassilla on myös palju, jossa toiset neljä tai kuusi ihmistä voivat samaan aikaan paljuilla. Terassille ja saunatupaan sitten mahtuu useampiakin, joten sopu sijaa antaa.  Ajatuksella ja porrastetulla systeemillä isompikin porukka rentoutuu saunan löylyissä ja paljun poreissa. Kesäaikaan voi myös pulahtaa raikkaaseen Saimaaseen virkistäytymään. Sauna ja palju palvelevat myös talvisaikaan, sillä saunatupa on nyt varustettu ilmalämpöpumpulla. Mikä onkaan siis parempaa, kun hengitys höyryää, voi pulahtaa kuumaan paljuun heittämään arjen huolet pois ja olla vain hetken siinä, parantaen maailmaa ystävien kanssa. Saunaan voit lisämaksusta ostaa saunapaketin, joka sisältää pieniä hemmotteluasioita, hiukopalaa ja pyyhkeen sekä pefletin. Näistä voit kysyä minulta lisätietoa varauksen yhteydessä.


Vuokraan saunaa ja paljua muiden tilaisuuksien yhteydessä ja samalla se palvelee majoittujien pesupaikkana. 

Saunatuvalta löydät pienen ruokapöydän, minijääkaapin, astioita sekä ruoan teko välineitä. Saunamökissä on levitettävä sohva, eli majoittumaan siellä mahtuu mukavasti kaksi ihmistä. Täällä voit järjestää vaivattomasti helpoilla ruoilla pienen porukan iltamat tai tulla majoittumaan ystäväsi kanssa, jos haluat arjesta hetkeksi lepoa kauniin luonnon äärellä. Vessaa saunamökissä ei ole, eli varsinkin talvella tarvitset retkihenkisyyttä huusseilla käydessäsi. Vuokraan saunamökkiä majoituskäyttöön vain sesongin ulkopuolella, en kesällä. 


Saunassa ihanat löylyt ja koko saunarakennus kauniisti laitettu. Olipa parhautta pulahtaa löylyistä Saimaaseen uimaan. - Kesävieras 2023